Kuća

Prodaje se samostojeća kuća u naselju Crno , na parceli ukupne površine 1005 m2 . 
Kuća se sastoji od prizemlja ,1.kata i 2.kata, stambene površine 310 m2 . 
Sva tri kata su potpuno odvojene etažirane stambene jedinice .
U prizemlju se nalazi stambena jedinica površine 99m2 , 1.kat površina 108 m2 , te u potkrovlju površine 103 m2 . Prvi i drugi kat su dva trosobna stana , svaki stan se sastoji od 3 spavaće sobe , dnevnog dijela sa kuhinjom i blagovaonom , kupaonicom , te velikom prostranom terasom sa koje se pruža predivan pogled na more . Opremljeni su klima uređajima ali imaju i dimnjak te na 1.katu peć na pelet .
Prizemlje trenutno ima funkciju kao dom za starije i nemoćne te ima kapacitet za 20 korisnika , ima 10 malih apartmana i svaki sa svojim wc-om tako da samim tim zasigurno pruža i veliku priliku za investiciju te bavljenje istom djelatnošću ili nekom drugom . 
Okućnica je prostrana i zelena , te imate privatnost , dok su sa druge strane kuće mjesta za parking kojih ima 5 . 
Naselje Crno je udaljeno 6km od cestra grada , te nadomak kuće imate sve potrebno za mirniji obiteljski život . U blizini je dućan , trgovački centar , vrtić , dječja igrališta te škola a u blizini je i park šuma Musapstan koja je super za šetnju i rekreaciju te je poznata kao mjesto  najstarijih i najbolje očuvanih  borova pinije na jadranskoj obali. 

 

Velika kuća sa tri etažirane prostrane stambene jedinice,Crno

MJESTO: Zadar

NASELJE: Zadar

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 332 m2

KATALOŠKI BROJ: 22-K-516

PREDNOST:

Blizina dućana,Miran predio,Namješteno,Pogled na more,Prilaz - asfaltirani,Velika terasa
 

CIJENA:

490.000,00 €