Apartman

Sukošan, na prodaju luksuzni troetažni apartman kompletno uređen i namješten, stambene površine 82,65 m?. Sastoji se od tri etaže povezane unutarnjim stubištem. U prizemlju su kuhinja s dnevnim boravkom i kupaonica, na prvom katu dvije spavaće sobe i kupaonica, a na drugom katu soba koja se može urediti kao još jedna spavaća soba ili koristiti kao sobu za odmor ovisno o vašim željama i hobijima.
Na svakoj etaži je po jedan klima uređaj, a u kupaonicama je podno grijanje. Dnevni boravak ima izlaz na terasu u prizemlju .
Apartmanu pripada jedno parkirno mjesto. Zgrada se nalazi na samoj obali, s pristupom na šljunčanu plažu. Sukošan je jedno od važnijih turističkih mjesta između Zadra i Biograda, vrlo lako prometno pristupačno ? u blizini je auto ceste Zagreb-Split te zračne luke.U Sukošanu se nalazi i najveća marina na Jadranu pa je, zajedno s izvanrednim položajem, razvedenosti obale i svim potrebnim sadržajima, Sukošan vrlo atraktivno mjesto ugodno za svakodnevni život, ali i idealno odredište za odmor.

 

Troetažni moderni apartman - PRVI RED UZ MORE u prizemlju - Sukošan

MJESTO: Sukošan

NASELJE: Sukošan

TIP NEKRETNINE: Apartman

POVRŠINA: 82 m2

KATALOŠKI BROJ: 23-A-653

PREDNOST:

Blizina plaže,Miran predio,Pogled na more djelomičan,Prilaz - asfaltirani
 

CIJENA:

380.000,00 €