Kuća

EKSKLUZIVNA LOKACIJA !!! Prodaje se vila sa 7 jedinica, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Zadru , sa odličnim pogledom na more i centar grada . 
Vila se sastoji od 7 stambenih jedinica , raspoređenih na prizemlju, prvom i drugom katu.Bruto površina objekta iznosi 587,52  a izgrađena je na zemljištu površine 779 m2 . 
Sve stambene jedinice su kompletno namještene , te klimatizirane a vila je opremljena i sa centralnim grijanjem .Kotlovnica se nalazi u prizemlju u sklopu poslovnog prostora . 
Vila ima izvrsne prihode od turističkog iznajmljivanja tako da samim tim možete preuzeti uhodano poslovanje . Iza objekta se nalazi vanjski roštilj , te pomoćni objekt koji služi kao manje spremište . Parking ima za 7 automobila , a okućnica je uređena mediteranskim sa cvijećem i zelenilom te zasigurno ima mjesta i za izgradnju bazena . 
Svi sadržaji su u neposrednoj blizini , te prekrasna šetnica gdje možete uživati u pogledu na more te centar grada te se možete uvjeriti u riječi Alfreda Hitchcocka kako Zadar definitivno ima najljepši zalazak sunca na svijetu . 

 

TOP LOKACIJA !!! Vila sa 7 jedinica !

MJESTO: Zadar

NASELJE: Zadar

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 587 m2

KATALOŠKI BROJ: 22-K-525

PREDNOST:

Blizina centra,Blizina plaže,Miran predio,Namješteno,Pogled na more,Prilaz - asfaltirani,Uređena okućnica,Velika terasa
 

CIJENA:

1.850.000,00 €