Građevinsko zemljište

Na prodaju građevinsko zemljište površine 1756 m2 . 
Zemljište je pravilnog oblika , sva infrastruktura ( struja , voda, kanalizacija ) je u neposrednoj blizini cca 50ak m .
Pristupni put do parcele uredan i  u vlasništvu je . 
Nalazi se na blagoj uzvisini te bi se sa izgrađene kuće zasigurno pružao predivni pogled na more i cijelo mjesto . 
Parcela je dosta velike površine pa tako raznih mogucnosti  za graditi po želji: za gradnju obiteljske kuće , stambene zgrade sa više stambenih jedinica ili pak za gradnju vile sa bazenom za što je lokacija odlična jer se nalazi u jako mirnom dijelu a opet nedaleko od centra i mora te svih ostalih potrebnih sadržaja . 
Nalazi se u malom slikovitom mjestu Sv.Filip i Jakov koji je okružen povijesnim gradom Zadrom i kraljevskim gradom Biogradom u kojem se nude brojni dodatni sadržaji , a u neposrednoj blizini nalazi se i poznati Fun Park Mirnovec , zabava za cijelu obitelj .
Ovo malo mjesto pruža Vam sve što Vam je potrebno za svakodnevni život i za idealan godišnji odmor. Brojni restorani, kafići i trgovine učinit će Vaš boravak u ovom mjestu još opuštenijim.
 U okolici se mogu pronađi brojni zanimljivi lokaliteti poput jezera Vrana, najvećeg prirodnog jezera u Hrvatskoj koje je ujedno i ornitološki rezervat. U mjestu Vrana nalazi se i Maškovića Han, najzapadnija europska građevina turske arhitekture iz 17. st
 

 

Sv.Filip i Jakov - građevinsko zemljište 1756 m2

MJESTO: Sveti Filip i Jakov

NASELJE: Sveti Filip i Jakov

TIP NEKRETNINE: Građevinsko zemljište

POVRŠINA: 1756 m2

KATALOŠKI BROJ: 23-Z-449 a

PREDNOST:

Miran predio
 

CIJENA:

235.000,00 €