Kuća

Prodaje se samostojeća vila sa 5 stambenih jedinica i prekrasnim pogledom na more, na parceli od 1759 m2 koja je svega 50-ak metara udaljena od plaže.
Vila se sastoji od podruma, prizemlja, 1., 2., i 3. kata.
U prizemlju se nalazi prostrani stan (cca. 100 m2) sa dvije sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom, 2 kupaonice, odvojenim wc-om, praonicom, spremištem i hodnicima. Dnevni boravak nadopunjuje uredska soba (sa pristupom stubištu) i mala pomoćna prostorija. Također u prizemlju sa strane, nalazi se mali apartman za goste (cca. 19 m?) sa vlastitim kupatilom. Po mogućnosti se ovaj apartman može spojiti sa velikim stanom jer su povezani vratima.
Na prvom i drugom katu nalaze se još ukupno 4 apartmana za odmor (između 36 m? i 46 m?) za smještaj do četiri osobe (dvokrevetna soba i kauč na razvlačenje u dnevnom boravku); svaki apartman ima spavaću sobu i dnevni boravak, kuhinju i kupaonicu.Svi apartmani imaju vlastiti ulaz i balkone.
Na trećem katu se unutarnjim stubištem ulazi u prostoriju u kuli, koja ima fantastičan panoramski pogled sa svih strana.
Kuća je kompletno renovirana i namještena 2013 g., promijenjene su sve vodovodne i elektroinstalacije, ugrađena je solarna stanica za centralno grijanje, uređaji za klimatizaciju u svakom apartmanu, kao i dimnjak pa postoji mogućnost grijanja na kruta goriva. Također su ugrađeni PVC prozori i vrata sa mrežicama za komarce.
Okućnica je ograđena kamenim zidom, a na njoj se nalaze još dva pomoćna objekta : vanjska / ljetna kuhinja sa vanjskim roštiljem, i radionica koja može imati razne namjene.
Ispred kuće je prekrasan vrt sa zasađenim stablima maslina, smokve i palme, s kojega se može doći na plažu, a vlastita bušotina vode osigurava besplatno zalijevanje vrta.
Vlasništvo uredno, bez tereta.
 

 

Romantična vila s pogledom na more, 55 m od plaže, 6 apartmana, VRSI

MJESTO: Vrsi

NASELJE: Vrsi

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 586 m2

KATALOŠKI BROJ: 22-K-342

PREDNOST:

Blizina plaže,Miran predio,Namješteno,Opremljena kuhinja,Plaćen priključak struje,Pogled na more,Pogled na more otvoren,Pogled na more panoramski,Pogled na planine,Projektna dokumentacija,Uređena okućnica,Velika terasa,Velike staklene stijene,Zasebni ulaz
 

CIJENA:

985.000,00 €