Kuća

Prodaje se obiteljska kuća katnica  ca. 150 m2 stambene površine i dvije terase ca. 74 m2.
Kuća je kompletno renovirana 2017 - 2019 godine, promijenjene su sve instalacije, ugrađena PVC stolarija i električno centralno grijanje, a na svakom katu ugrađen je i klimatizacijski uređaj. Potoji mogućnost grijanja na kruta goriva jer je ugrađen dimnjak.
U prizemlju se nalazi dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom, kupaonica, hodnik i ostava, kao posebni ulaz s vanjske strane u radionicu / praonicu.
Na katu se nalase 4 sobe od kojih su 3 spavaće i jedna radna soba, predsoblje i kupaonica.
U prizemlju je prostrana natkrivena terasa na kojoj je uređen prostor za blagovanje i odmor, a uzidan je i vanjski roštilj kao i vanjski tuš na drugom dijelu okućnice. A na katu se nalaze balkon i terasa s pogledom na more.
Kuća ima priključak za struju i vodu, telefon i internet i SAT TV u svim sobama, a ugrađena je i PVC stolarija sa duplim staklima na prozorima.
Ispred ulaza postoji mogućnost za parkiranje 2 automobila.
Nekretnina se nalazi svega ca. 400 m od mora i uređene plaže, a svi sadržaji potrebni za svakodnevni život nalaze se u krugu od 200 m.
Namještaj prema dogovoru.
Dokumentacija i vlasništvo uredni, tereta nema.
 

 

Renovirana obiteljska kuća katnica 150 m2, 2 terase s pogledom na more - Karin

MJESTO: Obrovac

NASELJE: Gornji Karin

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 150 m2

KATALOŠKI BROJ: 22-K-274

PREDNOST:

Blizina centra,Blizina dućana,Blizina plaže,Miran predio,Namještaj uz nadoplatu,Opremljena kuhinja,Pogled na more djelomičan,Uređena okućnica,Velika terasa
 

CIJENA:

435.000,00 €