Građevinsko zemljište

Prodaje se građevinsko zemljište površine 838 m2 u Starigradu Paklenica, dimenzija: 22,80mx21.69mx37,97mx36,71 m nasuprot ulaza u NP Paklenica(Velika Paklenica).Zemljište je pravilnog oblika i ima pristupan put širine 7 m.  Na samom zemljištu ima ima i zelenila i pruža se djelomican pogled na more.Do mora i plaže ima svega 3 min hoda.
Starigrad je poznat po svojoj jedinstvenoj prirodnoj  ljepoti,mirno i u isti mah aktivno mjesto gdje se spajaju planine i more. Ovo je pravi mali raj za ljubitelji planiranja, biciklizma, ronjenja, kupanja i vodenih sportova koji mogu u Starigradu uživati i opuštati se. Za one koji se žele trajno naseliti i živiti u tom malom jadrankom biseru, Starigrad pruža i ljeti i zimi sve osnovne sadržaje za svakodnevni život kao što su supermarketi,osnovna škola, vrtić, pošta, kafići i zabavni sadržaji a s obzirom na blizinu autoceste, Starigrad Paklenica je prometno dobro povezan sa okolnim mjestima i gradom Zadrom.

 

Prodaje se građevinsko zemljište 838m2 u Starigradu Paklenica

MJESTO: Starigrad

NASELJE: Starigrad

TIP NEKRETNINE: Građevinsko zemljište

POVRŠINA: 838 m2

KATALOŠKI BROJ: 22-Z-477 c

PREDNOST:

Blizina centra,Blizina dućana,Blizina plaže,Blizina rijeke,Blizina škole,Centar mjesta/grada,Javni parking - besplatni,Miran predio,Pogled na more,Pogled na planine
 

CIJENA:

177.304,00 €