Kuća

Vrsi, selo smješteno na vrhu Ninske lagune, poznato je po prekrasnoj obali koja se diči mnogim skrovitim plažama,a upravo na tom lijepom mjestu nedaleko od centra grada Zadra smjestilo se prekrasno imanje na prodaju , na parceli ukupne površine 1841 m2 , stambene površine 391,30m2 .
Bajkovito prostrano imanje sastoji se od kuće koja ima 5 apartmana te 1 veliki stan . Četiri apartmana su smješteni u prizemlju , peti apartman i stan su smješteni na prvom katu .
Svi apartmani su uređeni i opremljeni svim namještajem. Svaki se sastoji od kuhinje sa blagovaonom,kupaonice, te dvije spavaće sobe te su svi klimatizirani . 
Stan je prostran , sa velikim dnevnim boravkom i kuhinjom , dvije spavaće sobe , kupaonica , te dodatni wc , a iz spavaće sobe ima privatan ulaz u glavnu kupaonicu . Terasa je prostrana te možete uživati u lijepom pogledu na more i najstariji hrvatski kraljevski grad Nin .
Sa stražnje strane imanja se nalazi pergola za zasigurno uživanje i druženje u ljetnim večerima  sa tri vanjska roštilja . Sa prednje strane se nalaze dva bazena , veliki i jedan manji koji je natkriven sa zimsko/ljetnom terasom sa koje se pruža predivan pogled na more, prirodu i zelenilo !
Vrt je lijepo uređen, nadziran sa kamerama a okolni zid je obložen sa ručno rađenim kamenom .U vrtu se nalazi mnoštvo meditenaskog bilja , voćki te maslina . 
Prava dalmatinska idila ! 
Čisto more, duge pješčane plaže sa blagim ulazom ili pak šljunčane uvale stvorene su za opuštanje u potpunosti.
Mjesto nudi sav potreban sadržaj za ugodan i kvalitetan život: poštu, mjenjačnicu, bankomat, ljekarnu, trgovine, kafići, sportski centar, privezište,a za dječicu također teren za mali nogomet i košarku . 
Za sve ljubitelje avanture tu je i vožnja po brdskim stazama,dok svi ljubitelji jedrenja u Vrsima će pronaći izvanredne uvjete za taj sport jer tokom ljetnih mjeseci svakodnevno puše maestral, koji će vam omogućiti da ostvarite svoje želje. 
Sve što trebate za miran i opuštajući obiteljski odmor u mediteranskom stilu zasigurno možete ovdje pronaći.

 

Prelijepo imanje sa dva bazena - Vrsi

MJESTO: Vrsi

NASELJE: Vrsi

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 1841 m2

KATALOŠKI BROJ: 22-K-489

PREDNOST:

Miran predio,Namješteno,Pogled na more,Uređena okućnica,Velika terasa
 

CIJENA:

850.000,00 €