Kuća

Prodaje se kuća u nizu, svega 100 metara UDALJENA OD MORA I PLAŽE !!! Neto stambene površine 74 m2.Prizemlje se sastoji od kuhinje, kupaonice i jedne spavaće sobe. Vanjskim stubištem povezan je gornji kat na kojem se nalazi prostrana spavaća soba veličine ca 30 m2 i 2 terase s prekrasnim pogledom na more. U dvorištu su smještena još dva pomoćna objekta u kojima se nalaze WC, spremište i ljetna kuhinja. Iza kuće se nalazi pripadajući vrt površine 204 m2. Kući pripada i dio ispred kuće u površini ca 90 m2 koji služi kao parking.
U prizemlju je postavljena PVC stolarija i klima uređaj. Novi krov je postavljen 2015. godine
Dokumentacija je uredna ! Kuća posjeduje uporabnu dozvolu za građevine izgrađene prije 1968. godine. 
Privlaka je oaza pješčanih uvala, idealna destinacija za obiteljski odmor, mjesto dugogodišnje ribarske tradicije te živih priča i legendi. Doživjeti Privlaku znači rano ujutro doći u živopisnu lučicu u središtu mjesta. Ovdje ribari na star i posve tradicionalan način prebiru mreže nakon jutarnjeg ribolova, nudeći svježu ribu. Ovo ribarsko mjesto i dalje njeguje najstarije načine ribolova.

 

Kuća u nizu - 100 METARA OD MORA s velikom okučnicom - Privlaka

MJESTO: Privlaka

NASELJE: Privlaka

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 74 m2

KATALOŠKI BROJ: 23-K-654

PREDNOST:

Blizina centra,Blizina dućana,Blizina plaže,Blizina škole,Miran predio,Namješteno,Pogled na more djelomičan,Prilaz - asfaltirani,Velika terasa
 

CIJENA:

200.000,00 €