Kuća

Prodaje se lijepa samostojeća kuća s tri stambene jedinice u mjestu  Gornji Karin, na parceli ukupne površine 314 m2 . Stambene površine kuća ima cca 170 m2 . 
Sastoji se od prizemlja i kata . U prizemlju se nalazi prostrani stan s tri spavaće sobe, dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom , kupaonica te  prostrana terasa . Na kat se ide vanjskim stubištem te se tu nalaze dva manja stana , svaki svoj ulaz te svaki se sastoji od 1 spavaće sobe, kuhinja i blagovaona, kupaonica te svaki ima izlaz na terasu . 
Kuća je održavana i uređena , kat se prodaje namješten a prizemlje djelomočno namješteno . Okućnica je lijepo uređena benkovačkim kamenom te pruža parking za više automobila . Na okućnici se nalazi i vanjski roštilj . 
Na idealnoj je lokaciji, u neposrednoj blizini svih sadržaja bitnih za život ( dućan , restoran , caffe ... ) dok je do plaže cca 300 m ! 
Kuća pruža dosta mogućnosti bilo da se želite baviti turizmom , ili želite mirniji obiteljski život . 
Mjesto Gornji Karin je poznato turističko odredište  , mjesto gdje se spaja rijeka Zrmanja i Jadransko more , bogata prirodnih ljepota ispod planine Velebit te zasigurno sjajno odredište koje će ispuniti sve želje bilo da ste avanturističkog duha i istraživanja ili samo želite uživati u miru i kupanju . 
Vlasništvo uredno ! 

 

Kuća sa tri stambene jedinice - Karin

MJESTO: Obrovac

NASELJE: Gornji Karin

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 170 m2

KATALOŠKI BROJ: 23-K-590

PREDNOST:

Blizina centra,Blizina dućana,Blizina plaže,Miran predio,Namješteno
 

CIJENA:

270.000,00 €