Kuća

Prodaje se kuća sa 5 stambenih jedinica, ukupne parcele od 425m2 , stambene površine 200m2 .
Kuća se nalazi u Gornjem Karinu , i dosad se iznajmljivala turistički .
Sastoji se od prizemlja i kata . U prizemlju se nalaze 3 stambene jedinice .  Prva stambena jedinica je ukupne površine 38m2  te se sastoji od dnevnog sa blagovaonicom  i kuhinjom , te sobe sa wcom .
Druga stambena jedinica ukupne površine 30m2 se sastoji od kuhinje sa blagovaonom, spavaće sobe sa wcom te dnevnog dijela koji se može koristiti kao dnevni boravak ili kao spavaća soba jer je kuhinja odvojena . 
Treća stambena jedinica nije skroz dovršena  , ukupne površine 45-50m2 sastoji se od dnevne sa blagovaonom , uređene kuhinje i uređenog wca , a na katu se nalazi spavaća soba i terasa. Ovu stambenu jedinicu je potrebno adaptirati . 
Na katu se nalaze dva apartmana , prvi se sastoji od kuhinje ,dnevne sa blagovaonicom , spavaće sobe i wc ,a drugi isto od dnevnog dijela , odvojene kuhinje sa blagovaonicom , te spavaće sobe i wc . 
Svaki apartman ima svoju klimu , te norveške štedne radijatore .
Stavljene su nove instalacije struje i vode .
Oko kuće je lijepo uređen  vrt sa  prostorom za odmor i blagovanje na otvorenom. U vrtu je puno voćaka, cvijeća, povrća i mediteranskog bilja a uz cisternu za vodu ne morate se brinuti o navodnjavanju . U vrtu se također nalazi i garaža. 
Udaljenost do mora i uređene plaže je cca. 200 m, a supermarket i caffebar udaljeni su cca. 150 m. Do grada Zadra je oko 35 minuta vožnje (ca. 40 km), a do zadarskog aerodroma je 25 km. Ovo područje je iznimno poželjno za one koji traže miran život i odmor u prekrasnoj prirodi pokraj mora, kao i za one koji vole izlete, trekinge i planinarenje. Ovaj kraj je poznat po ljekovitom blatu, čistim rijekama Bijela i Karišnica koje se ulijevaju u Karinsko more. U blizini je i kanjon rijeke Zrmanje na kojem se može uživati u raftingu i nacionalni park Paklenica za izlete i penjanje na planinu Velebit. Dokumentacija uredna.
 

 

Kuća sa 5 stambenih jedinica - Karin

MJESTO: Obrovac

NASELJE: Gornji Karin

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 147 m2

KATALOŠKI BROJ: 22-K-374

PREDNOST:

Blizina plaže,Centar mjesta/grada
 

CIJENA:

400.000,00 €