Kuća

Prodaje se dvojna kuća izgrađena 1920-te godine .
Kuća se nalazi na parceli 1627 m2  a sastoji se od prizemlja i kata , svaki kat cca 85m2 ,i svaki se sastoji od dvije sobe , hodnika te još dodatne dugačke sobe cca 8mx4 m . 
Uz kuću se nalazi stara kamena staja koja bi se dala predivno urediti u pravom dalmatinskom štihu sa kominom gdje bi zasigurno uživali provodeći ljetne večeri . 
Kuća zahtjeva kompletnu adaptaciju .
Ima gradsku vodu , te struju zajedničku na cijeli objekt ali lako se može odvojiti . Do parcele vodi novo asfaltirana uredna cesta te je dovedena kanalizacija .
Parcela je dosta velike površine pa tako raznih mogucnosti  za urediti po želji: za gradnju obiteljske kuće , stambene zgrade sa više stambenih jedinica ili pak za gradnju vile sa bazenom za što je lokacija odlična jer se nalazi u jako mirnom dijelu a opet nedaleko od centra i mora te svih ostalih potrebnih sadržaja . 
Nalazi se u malom slikovitom mjestu Sv.Filip i Jakov koji je okružen povijesnim gradom Zadrom i kraljevskim gradom Biogradom u kojem se nude brojni dodatni sadržaji , a u neposrednoj blizini nalazi se i poznati Fun Park Mirnovec , zabava za cijelu obitelj .
Ovo malo mjesto pruža Vam sve što Vam je potrebno za svakodnevni život i za idealan godišnji odmor. Brojni restorani, kafići i trgovine učinit će Vaš boravak u ovom mjestu još opuštenijim.
 U okolici se mogu pronađi brojni zanimljivi lokaliteti poput jezera Vrana, najvećeg prirodnog jezera u Hrvatskoj koje je ujedno i ornitološki rezervat. U mjestu Vrana nalazi se i Maškovića Han, najzapadnija europska građevina turske arhitekture iz 17. st .
 
 

 

Dvojna kuća sa pomoćnim objektom i zemljištem - Sv. Filip i Jakov

MJESTO: Sveti Filip i Jakov

NASELJE: Sveti Filip i Jakov

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 170 m2

KATALOŠKI BROJ: 22-K-449

PREDNOST:

Miran predio,Nenamješteno,Pogled na more djelomičan,Prilaz - asfaltirani
 

CIJENA:

335.000,00 €