Savjetovanje

Izbjegnite negativna iskustva. Pitajte nas, ne ustručavajte se, uz pravovremenu potpunu analizu zemljišta i Vaše ideje dobivate puno više korisnih podataka koji utječu na vašu buduću investiciju

Temeljno savjetovanje podrazumjeva odnos prema investitoru na poslovnom sastanu uz fizičku prisutnost. Takav odnos garantira investitoru sigurnost i odgovornost u poslu.

Zadar Dienst d.o.o. pruža usluge savjetovanja klijenta prije, tijekom i poslije bilo kakvog oblika suradnje pri izvođenju graditeljskih radova.

Suradnjom ostvarujete savjetodavne usluge vezane za:

Ograničenja pravila i mogućnosti

Zakonska ograničenja, pravila građenja i mogućnosti razvijanja vaše investicije u nekretninu ukoliko se unaprijed ne provjere mogle bi značajno škoditi vašem ulaganju.

Pratimo građevinske propise

Obzirom na redovito praćenje građevinskih propisa i stalnu aktivnost u angažiranju projektanata i građevinskih tvrtki vjerujemo da u samom procesu savjetovanja puno pomažemo našim kljientima.

Obratite nam se

Za sve nejasnoće i pitanja vezana za kupnju nekretnine, projektiranje i građenje, slobodno nam se obratite. Nastojimo da informacije prilikom savjetovanja u građevinarstvu budu što informativnije i korisnije.