Kuća

Prodaje se dvojna održavana kuća ukupne stambene površine oko 245 m2 sa 628 m2 površine pripadajućeg zemljišta, na odličnoj gradskoj lokaciji u Arbanasima - grad Zadar!
Dvojni objekt sastoji se od ukupno 2 glavne etaže, sa sveukupno 2 samostalne stambene jedinice, svaka na svojoj etaži, a prizemlje dodatno ima mali podrumski prostor/ spremište ca. 3 m2, garažu i konobu.
Stambena jedinica prizemlja 97,45 m2 je kompletno namještena i u uporabi, te se sastoji od hodnika, tri spavaće sobe, kupaonice, velikog dnevnog boravka s blagovaonicom  i kuhinje. Također u prizemlju građevine imamo garažu 20 m2 i prostor konobe/ljetne kuhinje 12 m2 sa uzidanim kominom. Ispred stana su terase ukupne površine 21,5 m2.
Stambena jedinica na katu 99 m2 građevine je nedovršena te se može urediti prema željama kupca (prikazano na fotografijama). Sa 2 balkona 9,5 m2 5 m2 gornje etaže pruža se pogled na grad i maslinik koji je na okućnici.
Okućnica je vrlo uredno održavana, a na njoj se nalazi desetak stabala maslina i raznih voćaka, kao i drugo mediteransko bilje i cvijeće.
Udaljenost do mora i plaže je 650 m zračne linije, a do centra grada oko 1,5 km. Svi sadržaji poput, pekare, supermarketa, restauranta i javnog prijevoza nalaze se u krugu od 150 m.
Dokumentacija uredna, vlasništvo 1/1, tereta nema.
Vrijedi pogledati!

 

ZADAR - Kuća katnica 245 m2 sa garažom, maslinikom i konobom

MJESTO: Zadar

NASELJE: Zadar

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 245 m2

KATALOŠKI BROJ: 20-K/228

PREDNOST:

Blizina centra,Blizina dućana,Blizina plaže,Dozvoljeni kućni ljubimci,Namješteno,Opremljena kuhinja,Plaćen komunalni doprinos,Plaćen priključak struje,Plaćen priključak vode,Prilaz - asfaltirani,Velika terasa
 

CIJENA:

255.000,00 €