Kuća

Opis nekretnine:
Prodaje se novoizgrađena (2016 g.) vila na dvije etaže, s ukupno oko 197 m2 bruto površine i zemljišnom parcelom od 350 m2.
Na obje etaže nalaze se apartmani jednakog rasporeda s velikim terasama s kojih se pruža prekrasan pogled na more.
Apartmani se sastoje od dnevnog boravka s otvorenom kuhinjom, dvije spavaće sobe i kupaonice s velikom lođom u prizemlju tj. prostrane terase na prvom katu. Podovi u svim prostorijama su obloženi pločicama. Ugrađena je PVC stolarija su roletama i klima uređaj za svaki apartman.
Na okućnici od 350 m2 ima dovoljno mjesta za 4 parkirna mjesta, a moguće je i napraviti prostor za parkiranje broda. Cijela parcela je ograđena betonskim zidom.
Ispod vanjskog stubišta nalazi se spremište, a na imanju ima dovoljno prostora za izgradnju dodatnih objekata (npr. Garaža ili kamin ...).
S obje etaže pruža se prekrasan pogled na more i otoke kao i na susjednu borovu šumu koja daje poseban osjećaj prirodnog mira i hladovine. Imanje je odmah useljivo i prodaje se s kompletnim namještajem.
Zbog zasebnih ulaza u apartmane s vanjske strane, vila bi bila vrlo pogodna za turistički najam.
Do plaže se lako dolazi pješice ili biciklom, a udaljena svega cca. 80 m od kuće.

Lokacija:
Ova nekretnina nalazi se na jedinstvenom, lijepom položaju s pogledom na more i borovu šumu, tik uz more i plažu, u prirodi daleko od svakodnevnog stresa i gužve.
Otok Vir udaljen je oko 30 km od grada Zadra i mostom je povezan s kopnom.
Središte otoka je istoimeno mjesto Vir, koje se nalazi na samom početku otoka, oko 2 km od kuće. Tamo se su brojni su kafići, restorani i trgovine za dnevne životne potrebe.
Vlasništvo 1:1, tereta nema.

 

Prekrasna novoizgrađena vila s 2 apartmana i pogledom na more u blizini borove šume, otok VIR

MJESTO: Vir

NASELJE: Vir

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 197 m2

KATALOŠKI BROJ: 20-K/191

PREDNOST:

Pogled na more, 80 m do plaže, parking, terasa, borova šuma, mirna lokacija
 

CIJENA:

250.000,00 €