Kuća

Prodaje se kvalitetna nova kamena kuća sa 3 moderno uređena apartmana koja ima zajednički bazen 26 m2 s pogledom na more i nacionalni park planinu Velebit.
Ova prekrasna i jedinstvena nekretnina sastoji se od tri odvojene stambene jedinice.
Prva stambena jedinica ukupne korisne površine 73,76 m2, predstavlja dvoetažni stan koji se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, kupaonice i natkrivene terase u prizemlju, te dvije spavaće sobe, kupaonice sa kadom, hodnika i stubišta na katu. Ovoj stambenoj jedinici pripada i 5,20 m2 spremišta u podrumu, kao i 74,20 m2 okućnice koja je popločana kamenom i uređena zasađenim mediteranskim biljem.
Druga stambena jedinica ukupne korisne površine 53,86 m2 nalazi se u prizemlju objekta a sastoji se od kuhinje s blagovaonicom, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, hodnika i natkrivene terase. Stanu pripada i spremište u podrumu 9,95 m2.
Treća stambena jedinica korisne površine 54,73 m2 nalazi se na katu a sadrži kuhinju s blagovaonicom i dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i natkrivenu terasu s prekrasnim pogledom na bazen i velebitski kanal.
Svaki stan ima pripadajuća 2 parkirna mjesta na okućnici, zasebni odvojeni ulaz izvana kao i distancirane terase, što jamči potpunu privatnost za svakog stanara.
Sve stambene jedinice su klimatizirane, prekrasno uređene i namještene te opremljene LED-TV aparatima i svim potrebnim kuhinjskim uređajima.
Objekt ima sve potrebne infrastrukturne priključke, kao i telefon i internet.
Ovaj prekrasni objekt u cijelosti obložen kamenom nalazi se u naseljenom području na mirnoj lokaciji u mjestu Ražanac, koje je poznato po ribolovu i proizvodnji dobrog domaćeg vina.
Svi sadržaji potrebni za ugodan život poput, supermarketa, restauranta, caffe bara, pekare, apoteke, škole...nalaze se cca. 300 m od objekta, a more i uređena plaža udaljeni su svega 200 m.
Postoji mogućnost kupnje i četvrte stambene jedinice koja se nalazi unutar kompleksa, koja predstavlja dvoetažni stan korisne površine 75,58 m2 sa spremištem i jednim parkirnim mjestom.
Objekt ima odlično uhodani posao za turistički najam.
Prema projektu na ovoj parceli postoji mogućnost za gradnju dodatnog objekta dimenzija 8,30 m x 4,50 m.
Dokumentacija je uredna, vlasništvo 1:1, tereta nema.

 

Prekrasna nova kamena kuća sa 3 apartmana s bazenom i pogledom na more

MJESTO: Ražanac

NASELJE: Ražanac

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 197 m2

KATALOŠKI BROJ: 20-K/158

PREDNOST:

Bazen,kamin,pogled na more, blizina plaže, parking, terasa, mirna lokacija
 

CIJENA:

620.000,00 €