Građevinsko zemljište

Zemljište, prvi red do mora, odmah kraj obalnog puta sa prekrasnim pogledom na more, otok Korčulu i cijeli pelješki kanal. Udaljeno je svega par metara od plaže i mora, a cca. 100 metara od centra mjesta.
Ukupna površina zemljišta je 659 m2. Zapadni dio zemljišta od 300 m2, nalazi se u neizgrađenom dijelu građevinskog područja naselja. Dozvoljena je gradnja stambenog objekta (podrum i 3 nadzemne etaže). Maksimalna izgradivost je 36 % (108 metara kvadratnih).
Istočni dio zemljišta, 359 m2 nalazi se izvan građevinskog područja te je na ovom dijelu zemljišta dozvoljena izgradnja pomoćne zgrade (garaža, sjenica, ostava, ...) ili bazena.
Voda i struja su dovedeni do same parcele. Kanalizacija nije provedena.

Zemljište se nalazi u mjestu Kučište na poluotoku Pelješcu. Pelješac je poluotok na južnom dijelu Hrvatske, a mjesto Kučište je malo naselje na jugozapadu poluotoka Pelješca. Udaljen je od Orebića 5 km, a od Dubrovnika cca. 100 km, a nalazi se odmah nasuprot otoka Korčule. Također su vrlo lako dostupni otoci Mljet i Lastovo iz obližnje luke Orebić ili grada Korčule za koji redovito voze trajekti iz Orebića (otprilike svakih pola sata u turističkoj sezoni). Do Kučišta se može doći automobilom preko cijelog opoluotoka ili trajektom. To mjesto je omiljena destinacija za jedriličare i daskaše zbog svoje lokacije u pelješkom kanalu. Plaže su pješčane i šljunčane.

 

Pelješac, Kučište, građevinsko zemljište prvi red do mora, 659 m2 prodaja

MJESTO: Pelješac

NASELJE: Kučište

TIP NEKRETNINE: Građevinsko zemljište

POVRŠINA: 659 m2

KATALOŠKI BROJ: 19-GZ/109

PREDNOST:

Prvi red do mora, struja i voda na na zemljištu
 

CIJENA:

260.000,00 €