Kuća

Prodaje se prekrasna kuća katnica sa stanom u prizemlju i dva apartmana u potkrovlju, i garažom na zemljištu ukupne površine 496 m2.
U prizemlju je stan cca. 64 m2 koje pripada ulazni trijem, hodnik, dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe,  kupaonica, spremište i terasa. Pored stana je garaža (cca. 15 m2) u sklopu koje je i uređena praonica sa toaletom kao i tehnička prostorija za solarno napajanje.
Vanjsko stubište vodi do potkrovlja u kojem su dva apartmana (28,2 m2 i 32,5 m2) koji imaju prostor dnevnog boravka sa kuhinjskom nišom, kupaonicu i zajedničku terasu, a veći apartman ima i odvojenu spavaću sobu.
Kuća ima priključak za struju, ugrađenu PVC stolariju sa komarnicima, priključak za telefon, internet i satelitsku antenu, na krovu su instalirani solarni paneli za grijanje i toplu vodu, a trenutno su u tijeku radovi za spajanje na gradski vodovod i kanalizaciju.
Na okućnici se nalazi uzidani kamin za roštiljanje, dječije igralište, vanjski tuš sa toplom i hladnom vodom  i prostor za parkiranje 3 automobila, a cijela parcela je ograđena betoskim zidom te postoje razne mogućnosti za uređenje dodatnih sadržaja poput bazena, sunčališta, igrališta, vrta...
Kuća se prodaje kompletno namještena i odmah je useljiva, a nalazi se u naseljenom području na mirnoj lokaciji 900 m od mora. Udaljenost do supermarketa je ca. 200 m, a do kafića i restauranta oko 500 m.
Dokumentacija uredna, tereta nema. Vrijedi pogledati!

 

Lijepa održavana kuća katnica 185m2 sa tri stambene jedinice i garažom

MJESTO: Privlaka

NASELJE: Privlaka

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 185 m2

KATALOŠKI BROJ: 21-K/242

PREDNOST:

Blizina dućana,Dozvoljeni kućni ljubimci,Miran predio,Namješteno,Opremljena kuhinja,Plaćen komunalni doprinos,Plaćen priključak struje,Prilaz - asfaltirani,Projektna dokumentacija,Uređena okućnica,Velika terasa,Zasebni ulaz u objekt
 

CIJENA:

195.000,00 €