Kuća

Na prodaju lijepa kuća na otoku Ugljanu , na parceli površine 250 m2 , stambene površine 149,16 m2 . 
Kuća se sastoji od prizemlja i kata , te ima tri stambene jedinice . 
U prizemlju se nalazi apartman sa dvije spavaće sobe , dnevnim boravkom sa kuhinjom i blagovaonom , hodnik , ostava te kupaonica . Na katu su dva manja apartmana , svaki sa 1 spavaćom sobom , kupaonicom , dnevnim boravkom sa kuhinjom i blagovaonom . 
Nalazi se na jako lijepoj lokaciji, u mirnom dijelu , u blizini svih sadržaja ( supermarket , caffe , restoran .. ) te cca 800 m do mora . Na okućnici se nalazi 4-5 parkirnih mjesta , vanjski tuš te vanjski roštilj . 
Pristupna cesta je asfalt a jednim manjim dijelom( 50 m ) je makadam.
Kuća je idealna za mirniji obiteljski život te bijeg od užurbanog života , a opet sa svim neophodnim sadržajima u neposrednoj blizini . Također za one koji se žele okušati u turizmu te iznajmljivanju ovo je idealno za zasiguran povrat investicije . 
Trajektna luka je u mjestu Preko te je na udaljenosti od 9km, a odlično povezana sa jako čestim linijama sa gradom Zadrom. 
Otok Ugljan je sastavni dio zadarskog arhipelaga i ujedno najbliži otok kulturnom i gospodarskom centru županije - gradu Zadru .To je otok koji nudi pregršt opcija za cjelovito iskustvo odmora ? od izleta u kojima ćete doći u doticaj s bogatom prošlosti, velikog broja divnih plaža koje će vas očarati svojom ljepotom pa sve do raznolike gastronomske ponude i jedinstvenog ugođaja Mediterana. 
 

 

LIJEPA KUĆA NA OTOKU UGLJANU - TRI STAMBENE JEDINICE !

MJESTO: Preko

NASELJE: Ugljan

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 149 m2

KATALOŠKI BROJ: 23-K-598

PREDNOST:

Blizina dućana,Blizina plaže,Miran predio
 

CIJENA:

360.000,00 €