Kuća

Na prodaju lijepa samostojeća kuća u mjestu Gornji Karin. Nalazi se na parceli površine 212 m2 , stambene površine 198 m2 , sa dvije odvojene stambene jedinice . 
U prizemlju se nalazi stan sa jednom spavaćom dobom , dnevnim boravkom sa kuhinjom i blagovaonom , kupaonica te garaža od 15m2 . 
Vanjsko stubište vodi na kat gdje se nalazi stan sa dvije spavaće sobe , prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonom,kupaonica te , terasa sa djelomičnim pogledom na more . Iz svake sobe ima izlaz na terasu .
Na okućnici se nalazi veliko stablo lipe uz koje možete uživati u zelenilu i miru te pomočna prostorija (12m2 ) sa roštiljem i ostavom koju možete urediti i dizajnirati prema svojim željama 
Sve potrebno za normalan život s enalazi u neposrednoj blizini (dućan , caffe, pizzeria .. ) 
Do grada Zadra je oko 35 minuta vožnje (ca. 40 km), a do zadarskog aerodroma je 25 km. Ovo područje je iznimno poželjno za one koji traže miran život i odmor u prekrasnoj prirodi pokraj mora, kao i za one koji vole izlete, trekinge i planinarenje. Ovaj kraj je poznat po ljekovitom blatu, čistim rijekama Bijela i Karišnica koje se ulijevaju u Karinsko more. U blizini je i kanjon rijeke Zrmanje na kojem se može uživati u raftingu i nacionalni park Paklenica za izlete i penjanje na planinu Velebit

 

KUĆA SA DVA STANA - GORNJI KARIN -250M DO MORA !

MJESTO: Obrovac

NASELJE: Gornji Karin

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 198 m2

KATALOŠKI BROJ: 22-K-604

PREDNOST:


 

CIJENA:

161.000,00 €