Kuća

Prodaje se kuća sa 6 stambenih jedinica, od kojih su 2 jedinice dvosobni apartmani a 4 jedinice su studio apartmani. Svaka stambena jedinica ima zasebni odvojeni ulaz i vlastitu terasu. Objekt ima sve priključke (struja, voda, kanalizacija).
S obzirom da je potrebna adaptacija moguće su razne izmjene u rasporedu prostorija i spajanju jedinica prema željama kupca.
Ukupna korisna površina iznosi cca. 200 m2, a površina zemljišta je 401 m2.
Objektu pripada i podrum površine cca. 28 m2 koji je izgrađen na rubu parcele, a iznad kojega je i prostrana vanjska terasa.
Posebna prednost ove nekretnine je velika okućnica na kojoj se mogu urediti razni dodatni sadržaji, poput bazena i sunčališta ili natkrivene vrtne garniture za dnevni boravak na otvorenom.
Na okućnici rastu razne mediteranski grmovi i stabla pa ima dovoljno hladovine za odmor u prirodi.
Posebna prednost ove nekretnine je njezin položaj jer se nalazi u mirnom dijelu naseljenog područja a na svega 50 m udaljenosti od mora i uređene pješčane plaže i dječijeg igrališta, što je posebno prikladno za obitelji sa djecom za koje je ovo naselje kao stvoreno za ljetni odmor i uživanje.
Ostali sadržaji potrebni za svakodnevni život poput supermarketa, restorana i caffe bara udaljeni su cca. 150-250 m, a do grada Zadra je 20 km.

 

Kuća sa 6 apartmana na parceli od 400 m2, udaljena svega 50 m od mora, prodaja

MJESTO: Privlaka

NASELJE: Sabunike

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 200 m2

KATALOŠKI BROJ: 20-K/179

PREDNOST:

Blizina mora i plaže, velika okućnica, svi priključci
 

CIJENA:

150.000,00 €