Kuća

Na prodaju lijepa samostojeća kuća u mjestu Vrulje kraj Karina , na parceli ukupne površine 248 m2 .
Kuća se sastoji od prizemlja i kata , dvije odvojene stambene jedinice . Oba stana imaju po dvije spavaće sobe , prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom , kupaonicu te veliku terasu sa koje se pruža predivni pogled na more ! 
Svaki stan je klimatiziran te ima dimnjak . 
Okućnica je prostrana te pruža mjesta za parking 3 auta .Kuća je  okružena  zelenilom i prirodom te ćete zasigurno uživati u ljetnim danima kako u predivnom pogledu tako u mirisu domaćih voćki i cvijeća.
Ovo područje je iznimno poželjno za one koji traže miran život i odmor u prekrasnoj prirodi pokraj mora gdje je ljekovita klima, kao i za one koji vole izlete, trekinge i planinarenje. Ovaj kraj je poznat po ljekovitom blatu, čistim rijekama Bijela i Karišnica koje se ulijevaju u Karinsko more. U blizini je i kanjon rijeke Zrmanje na kojem se može uživati u raftingu i nacionalni park Paklenica za izlete i penjanje na planinu Velebit.
Vlasništvo 1:1, tereta nema.
 

 

KUĆA S 2 STAMBENE JEDINICE I POGLEDOM NA MORE U VRULJAMA KRAJ KARINA

MJESTO: Obrovac

NASELJE: Gornji Karin

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 123 m2

KATALOŠKI BROJ: 23-K-614

PREDNOST:

Blizina plaže,Miran predio,Namješteno,Opremljena kuhinja,Pogled na more,Prilaz - makadam,Velika terasa,Zasebni ulaz u objekt
 

CIJENA:

245.000,00 €