Apartman

Na jugoistočnom dijelu Bibinja prodaje se apartman na prvom katu od 72 m2. Nalazi se u blizini mora i plaže i u mirnom predjelu mjesta. Sastoji se od kuhinje, blagovaonice s dnevnim boravkom,2 spavaće sobe, 2 kupaonice od čega je jedna kupaonica u sklopu spavaće sobe. Iz dnevnog boravka se izlazi direktno na terasu. Apartman posjeduje svoj vlastiti parking.
Bibinje su malo turističko mjesto na moru cca 6km jugoistočno od grada Zadra sa svojom 4 km dugom obalom, plažama i šetnicama. U mjestu se nalaze svi potrebni sadržaji potrebni za svakodnevni život i odmor (pekara i tržnica, restorani s lokalinim specijalitetima, cafe barovi, supermarketi i druge trgovine, pošta s mjenjačnicom, dječji vrtić, medicinska i zubna ambulanta, apoteka. Na području Bibinja u smjeru Sukošana nalazi se Marina Dalmacija na više od 70000 m2 sa kapacitetom od 1400 vezova za jahte i brodice je najveća marina na Jadranu. Udaljenost do zračne luke Zemunik je cca 13 km, Naplatna postaja Zadar ? istok cca 18 km.
Dokumentacija je uredna.

 

Apartman na prvom katu od 72 m2 - Bibinje

MJESTO: Bibinje

NASELJE: Bibinje

TIP NEKRETNINE: Apartman

POVRŠINA: 72 m2

KATALOŠKI BROJ: 23-A-616 d

PREDNOST:

Blizina dućana,Blizina plaže,Miran predio,Namješteno,Plaćen priključak struje,Plaćen priključak vode,Prilaz - asfaltirani,Uređena okućnica,Velika terasa
 

CIJENA:

230.000,00 €